Говерла - Збірна Казахстану (U-21) — 2:4

Після нічиєї з «Карабюкспором» - 2:2, на ужгородці чекав другий спаринг проти молодіжної збірної Казахстану. В цьому матчі В’ячеслав Грозний задіяв 21-го гравця. Серед них: Бабенко, Орос, Лисицький, Орос, Дандеа, Лазевскі, Сербул, Акакпо, Ле Таллек, Балафас, Фещук, Шацьких, Нікулає, Трухін, Кочіш, і як завжди на турецьких зборах не обійшлось без гравців, які знаходять на перегляді.

 

Першими в матчі відкрили рахунок ужгородці. Дмитро Трухін отримавши пас з глибини поля, без проблем переграв кіпера казахстанців. Але перевага була недовгою. В першій ж атаці казахстанці зрівняли рахунок. Пізніше Трухін оформив дубль. Дмитро добив м’яч після удару Ороса. Дмитро міг оформити і хет-трик проте не зміг переграти воротаря з одинадцяти метрової позначки. Казахстанці ж відповіли контратакую після якої і зрівняли рахунок – 2:2.

 

На другий тайм В’ячеслав Грозний майже повністю оновив склад. Проте ужгородці не змогли втримати нічийного результату та в кінцівці тайму пропустили ще двічі.

 

Говерла. 1-й тайм: Бабенко - Орос, Лисицький, Акакпо (Галюза, 30), Микуланинець - Ле Таллек, Бірсаo, Шацьких - Фещук, Нікулае, Трухін.

 fcgoverla.uz.ua


 

2-й тайм: Тимофеєв - Орос (Лазевскі, 80), Лисицький (Дандеа, 55), Бірсао (гравець, який знаходиться на перегляді, 55), Микуланинець (Сербул, 55) - Ле Таллек (Балафас, 55), Галюза, Шацьких (Вечурко, 55) - Кадимян, Фещук (Кочіш, 55), Трухін (Чечеленко, 55).

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.