«Говерла» - «Пхоханг Стілерс» — 1:0

Наша «Говерла», яка проводить другий навчально-тренувальний збір в турецькій Анталії зіграла товариський матч із південнокорейським «Пхоханг Стілерс».

 

«Говерла» - «Пхоханг Стілерс» — 1:0

 

Гол: Фещук (35)

 

«Говерла»: Надь (Бабенко), Романчук (Орос), Акакпо, Лисицький , Люлька (гравець на перегляді), Дірсео (Морозенко), Ле Таллек, Трухін (гравець на перегляді), Фещук (Герасимюк), Шацьких, Нікулае.

 

Всі заміни проходили впродовж другого тайму.

 

Статус поєдинку давав про себе знати обидві команди переважно тримали м’яч на своїй половині поля. Проте корейці скоріше адаптувались до гри і вже до 20 хвилини двічі небезпечно пробивали по воротах Олександра Надя. Ужгородці ж відповіли дальнім ударом Нікулае. На 34-й хвилині Максим Фещук відкрив рахунок у матчі. З 20 метрів Максим зі штрафного філігранно перекинув стінку корейців - воротар лише поглядом супроводжував політ м’яча у власну сітку воріт.

 

В другому таймі на поле поступово почали виходити гравці, які перебувають на перегляді. Сама ж гра проходила в рівній боротьбі, моменти виникали біля обох воріт. Декілька разів рятував наші ворота Олександр Надь після виходу сам-на-сам корейського футболіста. Пізніше його справу продовжив Дмитро Бабенко, який також парирував кілька небезпечних ударів футболістів «Пхоханг Стілерс». Нашій команді в атаці не вистачало останнього удару, а подекуди корейців рятував воротар

ФК Говерла

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.