В’ячеслав Грозний: «Задоволений, що зіграємо спаринги з суперниками високого рівня»

Після першого контрольного матчу на других тренувальних зборах, які проходять у турецькій Анталії наставник «Говерли» В’ячеслав Грозний прокоментував хід підготовки команди до чемпіонату та дав оцінку майбутнім контрольним матчам команди.

 

– Як і повинно бути на зборах готуємося до чемпіонату в посиленому режимі підвищених навантажень. Ще на початку зборів попросили менеджерську компанію, яка займається організацією наших тренувальних зборів підшукати нам спаринги з суперниками високого рівня. Тож перший контрольний матч проводили проти південнокорейського «Поханга» – п’ятикратного чемпіона Пд.Кореї, володаря кількох азіатських кубків. На фоні такого серйозного суперника було цікаво подивитися на рівень гри нашої команди. Матч вийшов досить важким, особливо другий тайм, адже рівень готовності футболістів зовсім різний.

 

У першій половині зустрічі ми встигали накривати суперника, контролювали гру, а в другій сорокап’ятихвилинці діяти в такому ж темпі проти суперника не вийшло. Як мої підопічні так і гравці корейської команди створили ряд небезпечних моментів біля воріт одна одної – нам вдалося реалізувати свою нагоду – Максим Фещук на 34-й хвилині забив єдиний гол у поєдинку. Тим не менш, задоволений у першу чергу не результатом, а рівнем гри.

 

1 лютого зіграємо черговий спаринг проти польського «Гурніка», який 15 разів ставав чемпіоном Польщі. Проте спеціально до цього матчу готуватися не будемо. Для мене такі контрольні двобої дають масу інформації, дозволяють перевірити кондиції та готовність футболістів, відкореговую помилки. Загалом, дуже задоволений, що пройдемо перевірку спарингами з такими суперниками.

 

Окрім того, хочеться, щоб всі травмовані якнайскоріше повернулися у стрій. Нині за індивідуальною програмою тренується Разван Кочіш, реабілітацію в Києві проходить Віталій Буяльський, лише 15 хвилин в останньому матчі провів Олег Герасим’юк, проте він вже на повну тренується в загальній групі.

 

Нагадаємо, що «Говерла» під час других тренувальних зборів проведе ще 3 товариські поєдинки: 1 лютого – проти «Гурніка (Забже), 4 лютого – проти казахського «Ордабаси» (Чимкент), 8 лютого – зіграє з єреванським "Пюніком" .

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.