В’ячеслав Грозний: Поєдинок з «Пюніком» видався жорстким

Після матчу з вірменським «Пюніком» В’ячеслав Вікторович у коментарі клубній прес-службі поділився враженнями про матч з єреванською командою та розповів про хід тренувальних зборів та плани на майбутнє.

 

– Цей поєдинок проходив на фоні великх фізичних навантажень.Ще напередодні контрольного матчу провели ранкове тренування, щоб підвести гравців до одного рівня. У контрольному двобої вирішили надати можливість зіграти всім футболістам, які перебувають у розташуванні команди, окрім Развана Кочіша, якому лікарі ще не рекомендують великих фізичних навантажень. Нагадаю, що досі в Києві реабілітацію проходить ще один наш футболіст Віталій Буяльський.

 

Щодо матчу, то він вийшов доволі контактним, саме зі сторони суперника. Розумію, що футболісти хотіли себе показати, але не слід на зборах грати на результат, та ще й з загрозою завдати травму супернику. Саме так діяли гравці «Пюніка». На превеликий жаль, через такі грубощі наші футболісти дістали травми різної ступені важкості, вже в ході поєдинку через це довелося робити велику кількість замін.

 

Приємно, що зуміли перемогти, але на результат не дивлюся. Для мене головне награти ланки, випробувати гравців на різних позиціях, провести аналіз по кожному футболісту за цей короткий період часу.

 

8 лютого зіграємо ще один спаринг, 9 лютого повертаємося в Україну, а 13 лютого стартує заключний третій навчально-тренувальний збір, який також пройде в Туреччині.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.