Сьомін: Захисний футбол? Не забувайте, що це - Ліга Чемпіонів

Досить блідій грі київського "Динамо" у матчі проти "Фейєноорда" є логічне пояснення: відповідальність, статус зустрічі, хороша гра суперника.

Про це після гри сказав у ефірі каналу "2+2" тренер команди Юрій Сьомін, котрий потім розвинув свою думку на прес-конференції після гри.

"Матч вийшов дуже напружений. Все було так, як ми і думали: неймовірна підтримка глядачів, величезне тиск з боку трибун. Молодці наші гравці - вони були холоднокровними. Так, дали супернику два епізоди у наших воріт, коли "Фейєноорд" міг забити. Але у нас теж були непогані моменти. Ми витримали, ми пройшли в наступний раунд, незважаючи на те, що суперник у нас був дуже непростий, важкий, складний. Вони дуже сильно додали у фізичному плані за минулий тиждень", - сказав тренер.

"Захисний футбол? Не забувайте, що це - Ліга Чемпіонів. Складний матч, найвища мотивація. Я думаю, окремі відрізки були непогані, але були і моменти, які мені не дуже сподобалися. Окремі гравці, зокрема, Велозу і Попов, після тієї жари, в яку ми грали в Кривому Розі, повністю не відновилися", - визнав тренер.

"В атаці моменти у нас були, ми, принаймні, намагалися використати будь-яку контратаку. У кожній контратаці 3-4 людини у нас бігли і бігли велику дистанцію. Потрібен був тільки останній пас, такий, як дав Гармаш, коли вичавив з моменту все", - додав Сьомін.

За словами росіянина, йому байдуже з ким грати далі, адже його уподобання не вплинуть ні на що. І з проведених матчів цього сезону найбільше задоволення доставив сьогоднішній, тому що кияни пройшли в наступний раунд Ліги Чемпіонів

Джерело:dynamo.kiev.ua

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.