Україну і Чехію розсудить боржник Бетао

Сьогодні у Львові, на "Арені Львів" відбудеться товариський матч між збірними України та Чехії. Головним арбітром на цей поєдинок призначений сербський рефері ФІФА Мілорад Мажіч.

39-річний Мажіч матчі елітного дивізіону Сербії обслуговує з 2007-го року, а статус рефері ФІФА він отримав в 2009 році.

Матчів за участю збірної України Мажіч раніше не обслуговував, але з українським футболом він знайомий. У травні 2011 року цей рефері працював на стартовому поєдинку молодіжної збірної України у фінальній частині Євро-2011 - проти Чехії (1:2), а ще раніше серб обслуговував зустріч відбіркового етапу цієї ж європейської першості Франція - Україна (2:2).

Крім того, в листопаді минулого року Мажіч був головним арбітром на матчі групового етапу Ліги Європи між київським "Динамо" і турецьким "Бешикташем" (1:0). З цієї зустрічі сербський суддя запам'ятався уболівальникам забавним випадком: в одному з епізодів Мажіч так захопився грою, що не помітив втрату свистка. Рефері виручив динамівський захисник Бетао - бразилець підняв свисток з газону і подав особисто в руки Мажічу.

 
Джерело:dynamo.kiev.ua

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.