В Ужгороді пройшов футбольний турнірі масмедійників (ФОТО)

 

Команда відділення журналістики філологічного факультету здобула бронзові нагороди на традиційному, уже ХІ турнірі з футзалу, присвяченому пам’яті прославлених закарпатських гравців Карла Олага й Дмитра Калинича та з нагоди Дня журналіста.

Поступившись практично в рівній боротьбі переможцю змагань — колективу редакції обласної газети «Карпаті Ігоз Со», а також срібним призерам — суперникам із крайового часопису «Спорттайм», представники нашого університету в не менш напруженому матчі зуміли виграти у футболістів держтелерадіокомпанії «Тиса-1» із рахунком 2:1, що й гарантувало третє місце. Кращим гравцем у журналістів університету було визнано викладача кафедри журналістики, нападника Василя Путрашика.

Церемонію нагородження команд, кращих футболістів за амплуа, а також масмедійників, які найактивніше висвітлювали спортивну тематику в цьому році, проводили представники обласного профкому працівників культури, управління в справах молоді та спорту облдержадміністрації, обласного відділення Національного олімпійського комітету України, обласної організації Національної спілки журналістів України та Асоціації спортивних журналістів Закарпаття.

«Погляд»

 

 


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.