Дві наші ужгородки отримали запрошення в гандбольну збірну України

Двоє наших ужгородських гандболісток з ГК "Карпати" отримали запрошення до складу збірної України. Ними стали  Мілана Шукаль та Олександра Фурманець. З 22 по 25 вересня на олімпійській базі в Конча-Заспі пройдуть збори національної жіночої збірної України перед стартовими іграми у відборі до чемпіонату Європи-2018. Наша команда 27 вересня на виїзді зіграє проти Норвегії, а 1 жовтня в Сумах прийме команду Хорватії (Початок о 19.00). На збори головний тренер Борис Чижов викликав 21 гандболістку, повідомляє Закарпаття спортивне.

 

Разом з ужгородками до складу збірної були викликані і колишні гравці нашої місцевої команди. 

 

Головний тренер збірної України Борис Чижов в своєму коментарі зазначив:

 

«Головне, щоб на збори всі приїхали здоровими. Наше здавадння збалансувати колектив, відновити ігрові зв’язки та налаштувати дівчат на боротьбу. Приїде, аби показатись лікарю, але, на жаль, не гратиме Юлія Снопова. У неї травма. Також через травму цього разу ми не викликали Ірину Компанієць з «Карпат». У нас сильні суперники по групі – Норвегія, Хорватія, Швейцарія і складний календар, але за хорошої концентрації та мобілізації у нас буде шанс пробитись на чемпіонат Європи. Окрім як вигравати, іншого завдання у нас немає».

 

Нагадаємо, на чемпіонат Європи вийдуть по дві найкращі команди з кожної з семи відбірних груп, а також одна третя команда з найкращими показниками.

 

"Анонс Закарпаття"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.