Ужгородські "Карпати" розгромили "Реал" — 39:21 (ФОТО)

Ужгородські гандболістки досить впевнено виграли свій перший матч в новому сезоні. Екзаменувати «Карпати», які вперше вийшли у новій червоній формі, в першому турі мали новачка Суперліги – миколаївський «Реал-МОШВСМ».

Як грати проти чемпіона країни миколаївкам мала підказати Владлена Рибкіна – вже екс-гандболістка «Карпат», яка в це міжсезоння покинула Ужгород на користь Миколаєва. 
Щоправда, підказок цих вистачило всього на декілька хвилин першого тайму.  Рахунок у грі відкрила Наталія Петровська – вона і стала автором першого забитого голу у складі чемпіонів в новому чемпіонаті. 
Миколаївки огризалися – щоправда, не довго. До 5 хвилини рахунок був рівний 3:3. 
А вже після «Карпати» пришвидшилися і почали показувати чемпіонську гру, з кожною хвилиною відриваючись в рахунку. До речі, в першому таймі серед «карпатівок» варто відзначити  дебютантів Олену Уманець та вихованку ужгородської ДЮСШ Тетяну Кільч, які встигли відзначитися голами.  Чим і  допомогли зробити рахунок 18:10 після першої половини гри.
У другому таймі  малюнок поєдинку не змінився: «Карпати» атакували,  «Реал» пробував робити спротив, але в них нічого не виходило. До слова, тренер за карпаток по ходу гри весь час змінював склад, даючи змогу пограти практично всім гравцям, очевидно давши відпочити своїм лідерам перед іграми із більш сильнішими суперниками.
Але оцей «молодняк»каші не зіпсував і тільки збільшив відрив. Матч так і завершився разгромом «Карпат» з рахунком  39: 21.

 


Автор:Перро Минай

Джерело:karpatnews.in.ua

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.