ФК "Минай" представив своє зіркове поповнення (ФОТО)

Прес-конференція з вищезазначеного приводу відбулася безпосередньо на базі представника Ужгородщини в другій професіональній лізі України. Головний винуватець події Василь Кобін зазначив: перейти в ФК «Минай» стимулювало бажання допомогти команді з рідного краю. Контракт футболіст підписав на рік із можливістю пролонгування, а виступатиме у футболці під № 99. Чи зможуть уболівальники побачити екс-гравця «Шахтаря» уже в наступному поєдинку «Минаю» в цю суботу проти одного з лідерів ФК «Черкащина Академія» (Черкаси)? Сам футболіст скромно наголосив: він не головний тренер. Саме останній визначатиме склад на матч. І хто виявиться кращим, той вийде на поле в «основі».

Президент ФК Валерій Пересоляк, коментуючи перехід В.Кобіна до клубу, підкреслив: політика «Минаю» – залучати футболістів із нашого краю. Пріоритет віддаватиметься домашнім поєдинкам у тому сенсі, щоб здобувати перемоги насамперед на власному стадіоні, коли приходить підтримати чимало вболівальників. Водночас команда намагатиметься успішно грати і в чемпіонаті, і в Кубку, а в подальшому орієнтуватиметься на той набір гравців, який уже сформований на цей момент. На думку очільника клубу, останньому до снаги фінішувати на передових позиціях у другій лізі.

Крім того, серед пріоритетів «Минаю» – розвиток дитячо-юнацької школи. Зараз при ФК вже сформовано три групи дітей. Для підтвердження журналістам продемонстрували незвичний матч: було сформовано дві команди хлопчиків. Одна з Василем Кобіним на чолі, а інша – із Михайлом Кополовцем. Між собою ці обидва колективи зіграли показовий товариський матч.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗАнонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.