Закарпатський "Минай" в 1/8 фіналу Кубка України з футболу змагатиметься з київським "Динамо"

У Будинку футболу в Києві відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубку України сезону 2018/2019.Процедура жеребкування була сліпою. У процесі жеребкування взяли участь колишні гравці київського «Динамо» Олександр Головко та Владислав Ващук, із легкої руки яких суперником «біло-синіх» на стадії 1/8 фіналу Кубка України став представник другої ліги – ужгородський «Минай».
Гра відбудеться на полі суперника «динамівців» – стадіоні "Минай-арена". Базова дата матчів 1/8 фіналу – 31 жовтня. Переможець у кожній парі буде визначений за підсумком одного матчу.
Головний тренер ФК "Минай" Ігор Харьковщенко у цьому контексті заявив, що його команда не боїться своїх суперників з київського "Динамо" і прагнутиме показати хороший футбол.
"Нам буде дуже цікаво зіграти з такою сильною командою. Ми не боїмося "Динамо" і намагатимемося порадувати своїх уболівальників та президента нашого клубу хорошою грою. І коли ще "Минай" зіграє з київським" Динамо "?.. Для нас це буде свято. За рахунок організованої гри ми можемо протистояти "Динамо". Зрозуміло, ми дуже сподіваємося на наших досвідчених футболістів, зокрема, Василя Кобіна, Михайла Кополовця, Олега Допілку. Очікуємо, що вони поведуть за собою молодих гравців", - сказав Харьковщенко.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.