В Ужгороді вібувся футбольний турнір, присвячений п'ятій річниці боїв за Дебальцеве

 Спорт - завжди був важливою ланкою діяльності нашої організації. Він допомагає людям ставати кращими: укріплює дух, загартовує волю та зміцнює колектив.

 Футбол - одна з найдоступніших командних ігор та, водночас, найпопулярніша гра серед мільйонів людей. Саме завдяки грі мільйонів, в неділю, 16-го лютого, зібрались близько сотні людей, серед яких як молодь та студенство, так і ветерани російсько-української війни: добровольці, представники територіальної оборони та бійці ЗСУ, серед яких учасники боїв на Дебальцівському плацдармі. Команди з Ужгорода, Виноградова, Мукачева та інших міст зійшлись у дружньому, проте, по-справжньому запеклому протистоянні.

 Емоції, напруга, спортивний азарт та жага перемоги.

 В змаганні прийняли участь такі колективи:
 "Карпатська Січ"
 "Обєднані війною"
 "Карпатська Земля" (Мукачево)
 "Чорна скеля" (Виноградів)
 "Хунгарія"
 "Турбогаз"
 "Спірит"
 "Метеор"

 Вісім команд були розділені на дві групи, звідки в наступну стадію переходили колективи, які посіли перше та друге місця.

 Насичені півфінали, де переможець визначався тільки в серії пенальті. Фінал - гольова нічия в основний час та, знову ж таки, серія пенальті, де сильнішими виявилися хлопці з команди "Спірит", отримавши перемогу над колективом "Турбогаз". Розіграли також матч за третє місце, де верх взяли виноградівці із "Чорної Скелі", здолавши у цікавому протистоянні колектив "Карпатська Земля".

 Всі отримали свої нагороди. Переможці - кубки, а інші учасники - грамоти та відзнаки.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.