Патріотичне братство прикордонників України про ватного боксера Усика

Слід припинити роздавання зелених беретів заробітчанам —  
 Не кожен спорт корисний для здоров`я. Це можна зрозуміти зі змісту ватних думок боксера Олександра Усика. Черговий його перл - про недоцільність декомунізації:
 «взагалі без різниці, як називаються вулиці, головне - щоб був хлібець...»

 Хоча справа тут зовсім не в спорті.

 Все важче пов’язувати  цю людину з українським прикордонним відомством, очільники якого для самопіару надарували Усику військових звань у ранзі аж до капітана.

 Далі, пряма мова боксера:

 "Я вважаю, що її (декомунізацію, ред.) взагалі не потрібно робити, тому що Радянського союзу у нас немає. По-перше, якщо ми хочемо перейменовувати вулиці, це моя думка, щоб вулиці називати іншими іменами, потрібно будувати міста і робити там нові вулиці, а не перейменовувати старі. Перейменовувати вулиці - це дуже затратно, ці витрати не потрібні зараз, це проблеми для більшості людей. Їм взагалі без різниці, як називаються вулиці, головне - щоб був хлібець.

 Та не потрібно перейменовувати, не потрібно. Нічого в цьому не буде від того, що ми перейменуємо вулицю. Ну не буде нічого. Ми розділимо тільки народ. П'ятьом подобається, п'ятьом - ні. Все.

 Я ж кажу, ще раз, якщо потрібно перейменовувати вулиці, то потрібно будувати нові міста.
 А ті люди, які хочуть це проводити - нехай вони візьмуть мило і мотузку і повісяться, тому що вони теж народилися в Радянському союзі. Вони зроблять декомунізацію себе...»

 Останній вислів «хай повісяться» досить повно доповнює Усика з його шануванням «доброї» московської церкви.

 Прохання до очільників Держприкордослужби:
 припиніть роздавати зелені берети заробітчанам. Хоча б на повагу до 70 прикордонників, які віддали життя за волю України

 Відео для повної ватності картини:

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.