Олександр Усик та Василь Ломаченко – агенти РПЦ

Нещодавно у «Facebook» з’явився цікавий постБогдана Костюка про зірок українського боксу Усика, Ломаченка та Гвоздика, які відверто підіграють Кремлю у пропаганді примирення на кшталт «мы жебратья». Доречно згадується й Федерація бойового самбо, яку очолює кум Путіна і яка точно не залишається осторонь усіх москальських спецоперацій:

«..Обов’язково дочитайте до кінця, тоді, можливо, зрозумієте:
ЩО несуть українцям через свій світогляд – Усик, Ломаченко, Гвоздик… та Федерація бойового самбо України. Зараз одні стверджують, ніби, нічого поганого в відвертих москофільських висловлюваннях чи фанатичній прихильності деяких українських спортсменів до секти “московського патріархату, – немає, адже вони: прославляють Україну, піднімають на міжнародних аренах синьо-жовтий стяг, і, взагалі, по-своєму люблять нашу Батьківщину. Інші, з точністю до навпаки: бачать в діях і висловлюваннях багатьох суб’єктів із сфери українського спорту – відверту пропаганду російської ідеології, аналогічну тій, якою кремль протягом 90-х й 2000-х вдало промивав мізки жителям Криму та Донбасу…

А що з того вийшло – ми всі добре знаємо та зараз спостерігаємо...
Саме тому, всім тим хто розкидається фразами на зразок: “залиште наших спортсменів у спокої, це наша гордість, вони поза політикою…”, необхідно добре зрозуміти, що з політикою наші спортсмени переплетені дуже тісно, але, на жаль, дуже часто не з українською...

Найвідомішою, і в даний час найпублічнішою фігурою серед своїх спортивних “братів і сестер по московському духу” – є Олександр Усик.
Цей самий Усик – підтримує тісні зв’язки з такою собі російською православною організацією “сорок сороков”, засновниками і лідерами якої – є відомі прихильники ідей російського неонацизму А. Кормухін і В.Носов.
Дана організація з центром на Москві складається зі спортсменів бійцівських клубів, футбольних ультрас, всяких “православних казаков” та просто “ідейних” гопніків-хуліганів, яких навколо ідеї відновлення “православної російської імперії” – об’єдналося вже декілька десятків тисяч. Це таке собі бойове крило “РПЦ” та новітні “тамплієри” “московського патріарха” Гундяєва.
Мають “сороки” свої нелегальні філіали і в Україні. І саме симпатики та члени цієї організації – беруть активну участь у силових протостояннях там, де “московському патріархату” потрібно захопити український храм, провести якусь акцію “за руський мір в Україні”, захистити якогось чергового клірика-сепаратиста чи корисного москофіла-гомосексуаліста… Але це ще не все. “Сорок сороков”, з якими свого часу тісно контактував відомий терорист Ігор Гіркін, активно постачає своє “православне воїнство” в “армії” “Л/ДНР”.Цікаво й те, що про дану організацію, як про ультрарадикалів-екстремістів, які використовують неонацистську символіку та несуть загрозу громадському порядку “страни”, заговорили і в російській держдумі.
Ось так, якщо коротко, виглядає “правосла’я” і “християнська любов” у розумінні Усика. Тому потрібно чітко усвідомити, що цей тип, коли він говорить про такі поняття як “церква”, “православ’я”, “братні народи”, “святую Русь”, “істинну любов до Батьківщини”, свої “рускії корні”, – робить не що інше, як цілеспрямовано проповідує шовіністичну путінсько-гундяєвську терористичну ідеологію “Великоросійської імперії”, в якій, звичайно, не може бути місця незалежній Україні!

Не хоче відставати в своєму україноненависництві і Василь Ломаченко, який окрім своїх відверто безглуздих антиукраїнських публічних заяв, ще й сподобився влаштуватися паламарем біля відомого українофоба, знаного в середовищі силових структур як педофіла тагомосексуаліста, так званого “митрополита Запорізького і Мелітопольського, московського патріархату” “Луки” (Коваленка).

Слідуючи за своїми друзями, палкими любителями і шанувальниками всіх московських скрєпів, не може робити публічно щось мудрого і боксер Гвоздик… Але поки що, йому вдалося привернути увагу адекватної громадськості тільки своїми примітивними висловлюваннями про “гражданскую вайну в Українє”, “раскаливанія общєства” та популяризацією любові до такого ж самого примітивно-неадекватного промосковського блогера – Шарія.

А закінчити варто українськими бойовими самбістами….Федерацію яких – очолює той самий Медведчук! Хлопці із клубів бойового самбо – часті учасники різноманітних проросійських акцій в різних містах і місцях України, а кольори логотипу даної федерації, чомусь, ну-у дууже вже нагадують саме російський прапор.

У мене все.

P.S. Український спорт і уми спортсменів – негайно потрібно рятувати!!! Бо своїми симпатіями, байдужістю, відсутністю реакції та правильних дій – ми всередині країни створюємо антинаціональну армію, яка складається з потенційно правильних, фізично здорових, але не завжди обтяжених освітою, патріотичним вихованням, національною мораллю та здоровим мисленням, молодих людей...…».
рейтинг: 
  • Подобається
  • 3
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.