Юні спортсмени з Мукачева стали футболістами року а Закарпатті

У вирішальному поєдинку зійшлися команди СОК Мукачево та СДЮШОР Ужгород. Разом із вболівальниками за матчем спостерігав і заступник голови облдержадміністрації Іван Качур.

 Традиційний чемпіонат Дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття розпочався ще у вересні минулого року. Свої сили у ньому вирішили спробувати 54 команди області у двох вікових категоріях  - 1997-1998 р.н. та 1999-2000 р.н. 19 команд, у складі яких були наймолодші спортсмени (2001-2002 р.н.), змагалися окремо на міні-майданчиках зі штучним покриттям.

 У фінальному матчі найстаршої вікової групи зійшлися команди СОК Мукачева та СДЮШОР Ужгород. Оскільки  гра завершилася внічию, переможця визначила серія післяматчевих пенальті. У результаті, золото вибороли молоді футболісти з Мукачева. Відповідно, срібними призерами стали гравці СДЮШОР Ужгород, бронзу здобули юні спортсмени з м. Берегово.

 Вітаючи учасників фінальних змагань, Іван Качур наголосив:

- Сьогодні ми стали свідками видовищної спортивної боротьби. Тому немає жодних сумнівів, що Закарпаття здатне подарувати Україні справжніх зірок футболу. Тож бажаю тренерам та спортсменам витримки, успіхів та вдалої спортивної кар’єри.

Усі команди-призери чемпіонату отримали медалі, грамоти, комплекти футбольних м’ячів та інші цінні подарунки.


джерело:Прес-центр ОДА

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.