Ультрас «Динамо», «Шахтаря» і «Дніпра» підтримали харківських патріотів

Українці активно виступають на підтримку хлопців, яких 27 серпня затримали на трасі Київ-Харків за звинуваченням у нападі на ватних тітушок Іллі Киви. Свою підтримку висловили і фанати футбольних клубів «Динамо», «Шахтар» і «Дніпро». «Футбольні фанати завжди швидше продажних ментів і політиків відчувають небезпеку для держави, і відповідно швидше реагують. Не можна повторювати сценарії 2014 року. Надто дорога ціна бездіяльності ментів. Потрібно боротися за хлопців, які протистоять проросійській «хворобі», – йдеться на офіційній Фейсбук-сторінці донецьких футбольних фанатів. 
Ультрас обурені реакцією правоохоронних органів, які влаштували «судилище» патріотам, у той час, коли бойовики «русского міру» спокійно розгулюють вулицями українських міст. 
 «Боротися з несправедливістю продажної судової та правоохоронної системи – для нас не вперше. Ми будемо відстоювати наших друзів, патріотів, над якими влаштували судилище на радість прихильникам Росії. Нас не залякати ментами і в‘язницею», – зазначають дніпровські фанати. 
  Нагадаємо, що Київський райсуд Харкова обрав запобіжний захід хлопцям у вигляді 60 діб, інкримінувавши їм ст. 15 ст. 115 КК України. Адвокати заарештованих патріотів планують оскаржувати запобіжний захід.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.