Анонс. "Металіст" приймає "Рапід", "Дніпро" - у Швеції

 У Харкові знову австрійські гості.

У минулому розіграші Ліги Європи "Металіст" встиг зіграти із "Аустрією" та "Зальцбургом", тепер же в рамках єврокубкової осені харків’ян знову чекає дуель із австрійським клубом. Цього разу хлопцям Маркевича протистоятиме лідер тамтешньої Бундесліги - віденський "Рапід".

Нічия у матчі першого туру Ліги Європи проти "Байєра" зобов’язує "Металіст" атакувати у матчі проти "Рапіда". Утім, з іншого боку, в команди величезна спокуса здобути перемогу у економному режимі. Вже у неділю, 7-го жовтня харків’яни у рамках чемпіонату України приймають донецький "Шахтар".

 

Сьогоднішній суперник дніпропетровського "Дніпра" - шведський АІК. До слова, поєдинки харків’ян та дніпропетровців розділені у часі. Першим свій матч проведе "Металіст" - о 20:00, одразу ж за ним зіграє "Дніпро" - о 22:00 за Києвом.

 

Приємний сюрприз очікує на слухачів "Радіо-Ера ФМ", яке транслюватиме матч "Металіста" і "Рапіда" у прямому ефірі. Початок трансляції, зрозуміло ж, о 20.00. Матч коментуватимуть спортивні оглядачі "Радіо-Ера ФМ" Михайло Герасименко та Олександр Журахівський. Нагадаємо, що "Радіо-Ера ФМ" транслює домашні матчі "Динамо", "Шахтаря" та "Металіста" у Лізі Чемпіонів та Лізі Європи.

 


24tv.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.