"Русенборг" - "Металіст". Анонс матчу

Лідер групи К Ліги Європи "Металіст" зіграє все сьогодні з "Русенборгом". Норвежці на разі треті, але їх відстань до бронзового призера української першості лише один пункт, до того ж гра в них буде домашня. Українські клуби вже попали на гачок норвежцям в цьому сезоні. Нагадаємо донецький "Металург" не зміг переграти по сумі двох матчів "Тромсе" у кваліфікації.

 

Отже:

25 жовтня 2012 року. 3 тур: 20:00

Стадіон: "Леркендал"

Суддя: Олегаріо Бенкеренса (Португалія)

Трансляція: 2+2

"Русенборг" отримали перемогу в першому турі Лізі Європи над "Рапідом" і навіть були лідерами групи, проте програвши "Байєру" скотились на третє місце. Команда завершує національну першість, там до кінця залишилось всього чотири гри, а у супротивника харків’ян однакова кількість очок з "Мельде". Тому ймовірні ротації в складі. Чемпіонство на внутрішній арені діло честі і все залежить від команди.

Харків’яни в’яло розпочали сезон, але поступово набирають хід. Незвично бачити команду Мирона Маркевича на четвертій сходинці, проте перемога над "Динамо" в минулому турі наблизила харківський клуб на відстань протягнутої руки до "Дніпра" і "Динамо". Без сумніву грати в завтрашньому матчі проти "Русенборгу", "Металіст" буде найкращім складом. Ситуація в групі доволі складна від першого до третього місця різниця лише в один бал і поразка може суттєво змінити лідера.

 

Букмекерські контори оцінюють шанси господарів на перемогу і нічию однаково - 3,30. У "Металіста" на їх думку шансів перемогти більше - 2,20.

 

Автор: Олександр Шульський

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.