У Хусті відбувся турнір з боксу

Рукавиці, ринг, суперник та прагнення до перемоги – цілком достатньо для хорошого бою. У цьому переконані учасники ІV відкритого обласного турніру з боксу пам’яті Володимира Тунаєва, який стартував у Хусті за підтримки спонсорів.Спортсмени впродовж двох днів билися за звання кращого у своїй ваговій категорії. 14-річний Родіон боксом займається з десяти років. Уже встиг стати чемпіоном.

 

Приїхав хлопець на обласний турнір, який чотири роки тому започаткував головний тренер хустських боксерів Микола Ковчар в пам’ять про видатного закарпатського боксера Володимира Тунаєва. На турнір зібралося 36 пар спортсменів, щоб поборотися за звання кращого у своїй ваговій категорії.

 

На першому етапі змагань визначалися призери. За боями спостерігали рефері, основне завдання яких - відповідати за здоров’я боксера на рингу. На першому етапі змагань визначалися призери. За боями спостерігали рефері, основне завдання яких - відповідати за здоров’я боксера на рингу. Наступного дня відбувся фінальний етап турніру. В результаті серед команд перемогу здобули хустяни, на другому місці - Мукачево «Самерс», а третє у іршавчан. Кращими боксерами стали Родіон Ігнатко, Ігор Гречуха, Ян Гаврило, Василь Молнар та інші.


Джерело:М - Студіо

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.