В Ужгороді грали в футбол

 

У «великому футболі», який тривав майже увесь день, студенти УжНУ, викладачі кафедри туризму, а також спортсмени-футболісти зіграли 14 видів різноматінтного футболу.

Серед розмаїття футбольних розваг були:

– міні-футбол – гра на маленькому полі;

– жіночий футбол – м’яча по полю ганяли дівчата-чірлідери, яких тут було дві команди і які в інших матчах підтримували свої колективи, що мали назву «Бетяри» і «Фатьови»;

– американський футбол – за стандартними правилами: занести еліптичної форми м’яча у штрафну зону суперника й здійснити тачдаун;

– ну і ще низка екзотичних видів футболу, серед яких: флаґ-футбол, гавайський футбол, футбол для незрячих, футдаблбол, краб’ячий футбол (під час гри можна рухатися тільки задкуючи), тристоронній футбол (на троє воріт), синхронний футбол.

Найнесподіванішим став річковий та болотний футбол. Ну а справжній ажіотаж і максимальні веселощі викликали пляжний футбол та флорентійський футболу. Останній – вимащені олією гравці боролися на полі за м’яча і входили у «фул-контакт». Справжня бійка на піску вимащених до блиску спортсменів. Із розгромним рахунком 3:0 у цій екстремальній грі перемогли проректор УжНУ Федір Шандор та його син Мирослав. Радіоведучий і викладач кафедри туризму Тудор Кілару неперевершено прокоментував цей матч, а Ф.Шандор, який брав участь особисто в усіх без винятку іграх, щиро радів перемозі.

За гравців уболівали дівчата-черлідери. Наприкінці всі фотографувалися на згадку.

 

 


джерело:zaholovok.com.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.