Суркіс: По грі, по самовіддачі у мене немає ніяких претензій до хлопців

У президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса немає претензій до команди по грі 4 туру Ліги чемпіонів з "Порту" (0:0).

 

Про це він сказав у коментарі програмі Профутбол (2+2).

 

"Виходячи з турнірної ситуації, ми повинні були сьогодні брати три очки, щоб йти далі. Не вийшло, але по грі немає ніяких питань ні у мене, ні, напевно, у тренерського штабу. І в уболівальників не повинно бути.

 

Команда на полі робила все, що вона могла. У першому таймі моментів практично не було, була боротьба. Але навіть напівмоменти в Лізі чемпіонів вирішують результат поєдинків. Був момент у Ярмоленко - якби він забив, ми могли б сьогодні святкувати перемогу.

 

Але по грі, по самовіддачі у мене немає ніяких претензій до хлопців - вони зробили все, що можуть на даний момент", - сказав Суркіс.

 

Також власник "Динамо" вже налаштовується на Лігу Європи.

 

"Команда повинна набиратися досвіду, а для цього варто ставити перед собою максимальні завдання в кожній грі. Крім того, це адже ще і комерційний турнір - команда заробляє певні бонуси за перемоги і нічиї.

 

Якщо "Динамо" гратиме в такий футбол, як сьогодні, і прогресуватиме, то навіть в Лізі Європи у нас будуть хороші перспективи. Але для цього потрібно поступово перебудуватися. Я не просто так говорив, що уболівальникам доведеться потерпіти.

 

Олег Володимирович повернувся, і вже відчувається його рука, настрій. А з точки зору тактики, я думаю, потрібно буде дочекатися зими, тренери перебудують команду, і вона радуватиме нас перемогами".


Джерело:Чемпіон

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.