Коментарі Олександра Севідова про гру з "Ворсклою"

Післяматчевий коментар

 

- На жаль, сьогодні не змогли перемогти, хоча дуже старалися, але на перемогу ми не награли. По наших воротах жодного разу не пробили, а рахунок зустрічі вже був - 1:1. Коли Мірко Райчевіч не потрапив у ствір воріт, то команда десь надломилася. На нас тисне відповідальність за результат, для нас кожне очко було на вагу золота, тепер уже стало на вагу платини. Але сьогодні в мене до гравців претензій нема. Ми грали проти хорошої команди, яка діяла досить розкуто й була впевнена у власних силах.

 

- Як оціните дії Тодорова на полі?

 

- В нас є певні проблеми, ми мало забиваємо, сьогодні довелося кинути в бій навіть Косиріна, який щойно відновився від травми. Тодоров сьогодні виконав великий об’єм роботи, але він гравець віковий та й важке поле вплинули на його дії на полі.

 

- Сьогодні ви задоволені діями арбітрів?

 

- Це питання слід адресувати Колліні. Я навіть після минулого матчу нічого не казав на адресу суддів. Пенальті сьогодні був. В запалі емоцій ми завжди шукаємо помилки арбітрів в нашу сторону, сьогодні ж грубих помилок не було.

 

- Чи не боїтеся, що команда може понизитися в класі?

 

- За свою роботу мені не соромно. Я дуже багато тут зробив, на превеликий жаль, менше ніж хотів. Якщо керівництво клубу вирішить, що я не справляюся з роботою мене звільнять, я готовий до цього. Тим не менш, я вірю в хлопців, які показують непоганий футбол, можливо не такий яскравий, але тим не менш, ми стараємося.

 

Джерело:Інформаційний відділ ФК «Говерла»

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.