Андрій Шевченко може стати головним тренером "Челсі"

Відомий український футболіст Андрій Шевченко, який днями не прийняв пропозицію очолити Національну збірну України з футболу, вже подумує над тим, щоб зайнятися тренуванням одного з найкращих клубів світу - "Челсі".

Про це повідомило джерело, близьке до футболіста.

 

"Андрій не думає залишати кар'єру спортсмена. Навіть більше - зараз він коливається над пропозицією очолити один із найкращих клубів світу. Мабуть, не варто було б називати його, але є інформація про те, що найближчим часом тренер цього клубу покине свій пост", - сказав співрозмовник.

 

Однак, після уточнюючого питання, джерело розповіло, що Шевченко свого часу вже мав досвід роботи з цим футбольним клубом. Таким чином, стало зрозуміло, що це лондонські "аристократи".

 

"Ну так, ви маєте рацію, це "Челсі". Останні результати команди не вражають, тому керівництво клубу почало підшукувати заміну чинному тренеру Роберто Ді Маттео (сьогодні з'явилося повідомлення про його відставку). Серед інших кандидатур озвучувалося й ім'я Андрія Шевченка", - розповів співрозмовник.

 

Нагадаємо, минулого тижня Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков запросив Шевченка на посаду головного тренера збірної України. Вже 19-го листопада футболіст відмовився очолювати "жовто-синю" національну команду.

 

Джерело:football24.ua

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.