Михайличенко: Нам важливо перемогти Динамо Загреб

Напередодні поєдинку 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Динамо Загреб з пресою поспілкувався тренер київського Динамо Олексій Михайличенко.

 

Питання Олексію Михайличенку і відповіді на них наводить прес-служба Динамо Київ:

 

- Що для вас цей матч означає? Полігон для задумів на перспективу або, як говорив Валерій Лобановський, тренування з підвищеною відповідальністю?

 

- Думаю, що навіть Барселона не дозволить собі грати у Лізі чемпіонів як на тренуванні. Нам важливо перемагати і здобути три очки для рейтингу, оскільки хочемо потрапити у число сіяних у плей-офф Ліги Європи. До того ж є рейтинг країни і преміальні. Ніхто не дивитиметься, остання це гра чи ні. Мотивувати гравців зовсім нескладно.

 

- Яка кадрова ситуація у команді?

 

- Коротко скажу, що якщо подивитися на останню гру в Ужгороді, то у нас із складу випав Олег Гусєв, а додалися Раффаель і Рибалка.

 

- Чи може завтрашній матч у Лізі чемпіонів щось змінити перед обіцяними зимовими "чистками"?

 

- Я налаштований говорити про майбутній матч, а не заглядати так далеко.

 

- Якою була настанова Олега Блохана?

 

- Зустрічі і настанов у нас не було. Він просто не літає з нами, а в цілому йде звичайний робочий процес. Попросив привезти сувенір із Загреба. Побажав продемонструвати хороший футбол і повернутися з перемогою. Це наша головна стимул-реакція. Я не знаю, як може хтось грати на нічию у Лізі чемпіонів. Кожен прагне перемогти. Іншого бути не може. Вся робота була направлена саме на це.

 

- Чи було надано футболістам час на відновлення через погане поле в Ужгороді?

 

- Так, поле було важким. Природно, підготовка до майбутнього матчу була лояльнішою. За цей час було більше саун і масажів, ніж самої підготовки.

 

- Чи будуть загальнокомандні збори у Києві 6-го грудня?

 

- Ні, 5-го числа у нас починається відпустка. Немає сенсу, у нас їх було достатньо.

 

- Динамо Загреб б’є всі антирекорди Ліги чемпіонів. Як змінилася їхня гра останнім часом?

 

- Ми продивилися багато матчів. І за нового тренера також. Вони вважають за краще грати у два форварди. До того ж вдома. Хорвати у такій же ситуації, як і ми. Більше теорії, ніж практики. Не дивлячись на результати у Лізі чемпіонів, вони завжди демонстрували бажання. Так, багато що не виходило, але все одно вони рухалися вперед. Повірте, стимул-реакцій у них вистачає. Як у психологічному, так і в матеріальному плані. Ми сподіваємося, що не поступимося ні у боротьбі, ні у бажанні. Нам складніше, оскільки скоро відпустка, але все одно сподіваємося, що наші хлопці нас почують.

 

Матч 6-го туру ЛЧ Динамо Загреб - Динамо Київ розпочнеться о 21:45 4 грудня


Джерело:ua.korrespondent.net

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.