Студенти УжНУ займаються спортивною рибалкою (ФОТО)

Не без нагород із названого заходу, організованого Закарпатською обласною федерацією риболовного спорту, повернувся цьогорічний випускник факультету міжнародних відносин Олександр Селеш.

У складі команди «Тихий омут» разом із Юрієм Бобоничем та Віктором Янішевським він показав цілком пристойні результати. Зокрема з 14 команд трьох областей із самого початку «омутівці» йшли п’ятими. Утім на фініші змагань дещо клювання підвело, і названі рибалки фінішували шостими. Було виловлено 107,790 кг риби, що тільки на 700 грамів менше від п’ятого місця. Проте 13 сектор виявився щасливішим в іншому! «Тихий омут» переміг у номінації «Біг фіш» («Велика риба»): було виловлено найбільший трофей. Вага такого коропа склала 10 кілограмів (10,060 кг). Також вищеназвана команда показала найкращий результат за середньою вагою риби — 3,99 кг! Загалом виявити свої можливості на змаганнях зміг далеко не кожен, адже протягом заходу весь час змінювалася погода, та й цілодобова робота вимагала неабиякої витримки, фізичних зусиль і злагодженості в діях.

У коментарі для сайту О.Селеш зазначив, що на серйозному рівні рибалить із 14 років. Поєднувати рибальство з навчанням доволі складно. Але перше дає задоволення, а друге приносить знання. До речі, Олександр вирішив продовжувати здобувати освіту. На факультеті післядипломної освіти УжНУ опановує ще й фах юриста. Вважає, що дві спеціальності — це щонайменше вдвічі більше шансів знайти гідну роботу.

 

 


Джерело:УжНУ

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.