«Говерла» зіграє в Туреччині п’ять спарингів

 На першому зборі ужгородської «Говерли», який триває на базі готельно-спортивного комплексу «Камелот» на оглядинах перебувають ряд футболістів, серед яких і троє легіонерів. Про це на прес-конференції з представниками ЗМІ повідомив віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич. 

До складу команди повернулися гравці, які виступали на правах оренди в інших клубах – Руслан Івашко, Андрій Сагайдак, Платон Свиридов. До занять долучилися й орендовані футболісти з донецького «Металурга» – Олег Міщенко та Антон Яшков, які продовжать свої виступи в складі нашої команди. Продовжить свої виступи за наш клуб В’ячеслав Чурко, права якого належать донецькому «Шахтарю», з основним складом також займається захисник молодіжки Роберт Молнар. Серед новачків – Кирил Петров, який на правах оренди захищатиме честь нашого клубу до кінця цього чемпіонату. Щодо легіонерів, то Олександр Несторович відмовився назвати їх прізвища, зауваживши, що поки вони на оглядинах не слід щось казати про них. «Всі гравці – це кваліфіковані виконавці, але допоки з ними не буде чіткої домовленості – інформація про них конфіденційна. », – зауважив Олександр Шуфрич. Правда, зазначив, що по амплуа – це нападник, півзахисник та крайній оборонець. «Все ж цієї зими через ліміт на легіонерів більше уваги звертатимемо на українських футболістів. Але однозначно наша трансферна політика буде спрямована на підсилення», – додав віце-президент.

 

Він також спростував чутки про перехід захисника Євгена Єлісєєва. «Нині Євген тренується разом з командою, правда з ним ведуться перемовини відносно подальшої співпраці».

 

Щодо спарингів, то вже на наступних зборах, які пройдуть у турецькому Белеку ужгородці зіграють п’ять товариських поєдинків. Першим суперником "Говерли" стане німецький клуб «Мюнхен–1860», другий спаринг закарпатці зіграють проти хорватського клубу «Спліт», який виступає в тамтешній першій лізі, третій – з азербайджанським «Карадагом» (Локбатан), четвертий – з бєлградським «Партизаном». Нині розглядаються можливі суперники для п’ятого товариського матчу.

 

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.