ГК "Карпати" ще раз перемогли ГК "Дніпрянка"

В Ужгороді відбулась повторна гра жіночої Суперліги з гандболу. На паркеті спорткомплексу "Юність" зустрічались ГК "Карпати" та ГК "Дніпрянка". Вчора гандболістки з Ужгорода здобули тут перемогу з рахунком 35-23. І сьогодні господарки диктували гостям правила гри, що повністю відбилось на результаті. Вже на перерву дівчати пішли в роздягальні з рахунком 18-11 на користь ужгородок.

В другому таймі підопічні Бориса Петровського ще раз предемонстрували справжній чемпіонський характер, не дозволивши супернику перехопити ініціативу. В результаті чого, матч закінчився з рахунком 30-23.

Як зазначив почесний президент ужгородських "Карпат" Олександр Ледида, він дуже задоволений грою команди, але на його думку, дівчата не мають права розслаблятися, адже в Суперлізі можливі і великі несподіванки, наприклад минула гра "Карпат" у Львові з "Галичанкою". Нагадаємо, що в першій грі закарпатки одержали перемогу, а наступного дня зазнали поразки з розривом в один гол. Також Олександр Олександрович відзначив гру новачків команди - Вікторію Цибуленко та Ганну Лезиньску.


Джерело: "Анонс Закарпаття"


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.