На «Авангарді» запрацювало освітлення

 За цей тиждень на ужгородському стадіоні «Авангард»виконано великий об’єм роботи. 

Найголовніше, що вже працює освітлення. Тернопільська компанія «Ватра» вже протестувала освітлювальні вежі, які вже повністю готові до експлуатації..

На західній трибуні вже зняті всі пластикові стільці, увесь метал під ними робітники очищають, обробляють атикорозійним покриттям та готують до фарбування. Також вже готові дві додаткові платформи на західній трибуни для відеозйомок, ще одна буде встановлена на східній трибуні на якій, до речі, вже теж розпочалися штукатурні роботи.

 

До кінця тижня будуть виготовлені нові лави для тренерів та запасних гравців, які будуть зроблені з прозорого скла й не затулятимуть уболівальникам поле. 
Уже практично готова й ложа преси, яка розрахована на 40 місць з спеціальними столиками. 
Нині триває ремонт у під трибунних приміщеннях. В роздягальні для команди-гостей буде змінено підлогу, а от в роздягальні нашої команди нині вирівнюють підлогу. Для цих приміщень у Києві вже виготовлені меблі – спеціальні шафи для гравців. Вже в п’ятницю на вхідній арці стадіону будуть поставлені нові ворота.
Як зазначив директор з полів ФК «Говерла» Анатолій Салай: «До 10 липня на «Авангард » знову завітає комісія з атестування полів, яка проінспектує виконані роботи і цілком ймовірно, що дозволить проводити домашні ігри на нашому стадіоні».


Інформаційний відділ ФК «Говерла». 


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.