Мукачево приймало обласний турнір пам’яті Олега Іщенка (ФОТОРЕПОРТАЖ)

 Вже четвертий рік поспіль Федерація футболу Закарпаття (ФФЗ) на чолі з обласним депутатом Михайлом Ланьом організовує футбольний турнір серед ветеранів пам’яті першого заступника голови ФФЗ Олега Іщенка.

Цьогоріч сильнішого визначали чотири команди: збірні Свалявського та Воловецького районів, міста Мукачева та працівники Федерації.

 

Згідно жеребкування у першому півфіналі зустрілися гравці ФФЗ та футболісти свалявщини. Останні переграли команду Михайла Ланя з рахунком 5:3. У другому матчі силами мірялися гравці Мукачева та Воловецького району. Господарі виграли у суперників насухо: 3:0. Відтак у поєдинку за 3 та 4 місця зустрілись працівники Федерації та гості з Воловеччини. Основного часу для визначення переможця у цьому поєдинку виявилося замало. А у серії пенальті точнішими виявилися футболісти ФФЗ. Бронза — у їх активі.

 

У фінальному ж матчі між командами Мукачева та Свалявщини інтрига залишалася до останніх хвилин. Гра була рівною —1:1. та наприкінці зустрічі екс-наставник ужгородської «Говерли» Віктор Ряшко завдав технічного удару по воротам суперника і вивів команду Мукачева вперед. 2:1 — кінцевий результат матчу.

 

Наприкінці гри оргкомітет змагань визначив і кращих гравців турніру. Так у складі Воловецької збірної золоту буцу отримав Федір Брунцвік. Серед свалявців нагородили Владислава Безика. У Мукачівців кращим став Олександр Ремез, а серед гравців Федерації — Мирослав Щербей.

 

Вже вчетверте саме 26 червня ми проводимо такий турнір пам’яті Олега Вікторовича Іщенка, хорошого друга, люблячого чоловіка і просто прекрасної людини, котрої, на жаль, уже серед нас нема, — розповідає голова Федерації футболу Закарпаття Михайло Ланьо. — Свого часу він зробив неоціненний вклад у розвиток як нашої Федерації так і закарпатського футболу загалом. Тому ми вирішили саме у такий спосіб віддати йому шану. Гадаю, з кожним роком цей турнір набиратиме обертів: будемо запрошувати більше команд, розширювати його географію…

 














Автор: Павло Білецький

Фото: Михайло Русин

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.