Збірна України поступилася Росії у фіналі Кубку Співдружності

25 січня у фінальному матчі Кубку Співдружності молодіжна збірна України U-21 поступилася команді Росії з рахунком 2:4.

 

Таким чином наша команда турнір в Санкт-Петербурзі залишає зі срібними нагородами, пише сайт ФФУ.

 

Підопічні Сергія Ковальця активно розпочали матч, але пропустили вже на п’ятій хвилині через автогол захисника київського "Динамо" Давіта Іашвілі. Зовсім скоро наші хлопці відігралися − 13-а хвилина стала щасливою для півзахисника київського "Динамо" Владислава Калитвинцева.

 

Незадовго до перерви нападник московського "Динамо" Андрій Панюков влучним ударом удруге вивів росіян вперед у рахунку. Для форварда це був п’ятий гол, який дозволив Панюкову одноосібно очолити список кращих бомбардирів турніру.

 

У другому таймі Сергій Ковалець провів ряд замін, підсиливши гру в атаці. Цей хід приніс успіх українській збірній, яка зрівняла рахунок на 64-й хвилині завдяки індивідуальній майстерності форварда донецького "Металурга" Віталія Іванка.

 

Але вирвати перемогу українській "молодіжці" не вдалося. Команда Сергія Ковальця пропустила третій м‘яч на 76-й хвилині. Дубль на до свого гольового активу записав Андрій Панюков.

 

Перед фінальним свистком у української команди був вилучений з поля голкіпер запорізького "Металурга" Олексій Шевченко, а гол півзахисника московського "Спартака" Еміна Махмудова поставив крапку у цьому поєдинку.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.