Закарпатці дійшли до 1/16 фіналу на ЧС зі сноубордингу (ВІДЕО)

 У двох дисциплінах наші спортсмени не зуміли потрапити навіть в 1/8 фіналу. 

У канадському Стоунхемі завершився чемпіонат світу зі сноубордингу. Україну на чемпіонаті представляли закарпатські спортсмени Йосип Пеняк та Аннамарі Чундак, киянин Олександр Бєлінський і тернополянка Оксана Дмитрів.

 

Кожен з наших атлетів виступив у двох дисциплінах: паралельному слаломі і гігантському паралельному слаломі.

 

Найкращим результатом наших сноубордистів стали два виходи в 1/16 фіналу Аннамарі Чундак і вихід в цю ж стадію у паралельному слаломі Йосифа Пеняка, а ось в 1/8 фіналу жоден з наших спортсменів відібратися не зумів.

 

У підсумку Аннамарі, для якої це вже четвертий чемпіонат світу, показала підсумкові 25-й результат у гігантському слаломі і 31-й у паралельному слаломі. Її колега по команді зайняла 40-е і 35-е місця відповідно.

 У чоловіків найкращим результатом стало 21-е місце Йосифа Пеняка у паралельному слаломі. У гігантському слаломі він став 34-м. Олександр Бєлінський зайняв 37-е і 38-е місця в світі відповідно. Відзначимо, що найкращим результатам Чундак на чемпіонатах світу є 15 місце в паралельному слаломі, а Пеняк в минулому році фінішував 17-м у паралельному слаломі, так що можна сказати, що здивувати світ та показати свої найкращі результати в цьому році українцям не вдалося.

 

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.