В Мукачеві урочисто відкрили чемпіонат міста по самбо (ФОТО)

9 лютого у спортивному залі ЗОШ №13 міста Мукачево розпочався чемпіонат міста Мукачево в якому взяли участь вихованці Закарпатської обласної асоціації духовно-патріотично-спортивного розвитку на честь свт. Миколая Чудотворця.

 

Захід традиційно розпочався з молитви. Духовенство міста Мукачево на чолі з архієпископом Феодором звершили молебень, після якого архіпастир окропив усіх присутніх святою водою.

 

Серед присутніх на зібранні були представники влади міста Мукачево.По запрошенню президента федерації на семінар прибули Середюк Федір Миколайович – віце президент бойового самбо України, головний тренер України по бойовому самбо, майстер спорту з греко-римської боротьби, майстер спорту з рукопашного бою, майстер спорту з бойового самбо, чемпіон світу серед майстрів бойового самбо а також відомі тренери України та гості.

 

У свому вітанні владика Феодор наголосив на гармонійному поєднанні душі та тіла. Архієрей подякував керівникам та організаторам зустрічі за те, що вони приділяють велику увагу як спортивному так і духовному вихованню дітей та молоді.

 

Заступник міського голови міста Мукачева Радиш Ігор Петрович привітав юних спортсменів та відмітив важливість проведення подібних заходів за участю Церкви.


Джерело:Мукачівська православна єпархія

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.