БК «Ужгород - УжНУ» зустрівся з БК «Чернівці - Буковина»

9 – 10 лютого великий баскетбол повернувся до Ужгорода після зимової перерви. 2 коло баскетболісти БК «Ужгород - УЖНУ» розпочинали з одним із конкурентів за вихід до наступного раунду змагань - проти команди «Чернівці-Буковина». Тож матчі обіцяли бути захоплюючими та непередбачуваними.

В першій грі боротьба точилася з перших і до останніх секунд матчу. Команди влаштували «гойдалки», по черзі виходячи вперед у рахунку. Першу четверть виграла команда гостей, але на перерву команди пішли за рівного рахунку. В другій половині гри ситуація не змінилась. Третю четверть з перевагою в 2 очки виграла команда з Чернівців. Але нажаль для місцевих прихильників баскетболу, яких цього вечора зібралось дуже багато, в 4 четверті ужгородці зробили декілька втрат, які суперник не пробачив і втілив у перевагу в рахунку. Це перша домашня поразка БК «Ужгород - УжНУ» в цьому сезоні.

БК «Ужгород - УжНУ» - БК «Чернівці - Буковина» - 70 – 84 (21-24, 21-18, 19-21, 9-21)

БК «Ужгород - УжНУ» - Костенко К. – 21 набране очко, Іванина А. – 13, Сажиєнко В., Попадинець А. – по 10, Здирка М. – 9, Лозицький В. – 5, Плешаков В. – 2.

На другу гру баскетболісти Ужгорода вийшли з одною метою – впевнено перемогти. Першій четверть команди розпочали рівно, обмінюючись влучними атаками. Але в кінці четверті господарям майданчика вдалося зробити ривок 14 – 0 і впевнено повести в рахунку. Друга четверть пройшла в рівній боротьбі, і на переву команди пішли за десятиочкової переваги ужгородців. Якщо в першій половині на полі точилася досить рівна боротьба, то в другій половині команду з Ужгорода вже було не зупинити. Швидкий та різноманітний напад, гарний захист – ось головні чинники більш ніж впевненої перемоги команди. Чудову гру в нападі продемонстрував центровий ужгородців Костенко Костянтин, якому раз за разом асистували Іванина Антон та Сажиєнко Валерій. В захисті чудову гру продемонстрували Попадинець Андрій та досвідчений новачок команди Здирка Микола, які повністю закрили лідерів суперника.

БК «Ужгород - УжНУ» - БК «Чернівці - Буковина» - 95 – 62 (30-18, 10-12, 25-12, 30-20).

БК «Ужгород - УжНУ» - Костенко К. – 39, Іванина А. – 21, Сажиєнко В. – 12, Здирка М., Попадинець А. – по 8, Товтин В., Плешаков В. – по 3, Пустовіт А. – 2.

В наступному турі, який відбудеться 23-24 лютого, баскетболісти Ужгорода завітають у гості до Камянець – Подільського, де зіграють з місцевою командою «Ді-Ді-Бао».

Команда БК «Ужгород - УжНУ» висловлює подяку за допомогу в проведенні домашніх турів народному депутату України Сергію Мошаку!


 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.