Ужгородські "Карпати" розбили команду з Ірпіня

Сьогодні,15 лютого, в ужгородському спорткомплексі "Юність" місцеві "Карпати" приймали гостей з Київщинни "Податковий Університет". Гандболістки ужгородських "Карпат" вкотре доказали, що не даремно є чемпіонами України,з цього виду спорта. З самого початку гри наші дівчата продемонстрували характер справжніх "амазонок", та грали в свою гру, повністю диктуючи супернику хід гри. Наслідком чого після першої половини гри ГК "Карпати " перемагали з рахунком 17-10.

В перерві перший асистент головного тренера ГК "Карпати" Лариса Вереш повідомила, що ужгородська команда не зважаючи на лідерство в першості, до кожної гри готуються дуже серйозно. Адже кожна команда котра грає проти наших дівчат  максимально показує себе.

Головний лікар команди Сергій Боднар, повідомив, що в Карпат тільки одна серйозно травмована спортсменка Юлія Тарасова, але на томість є багато мікротравм в гандболісток котрі сьогодні знаходятся на паркеті "Юності".

В другій половині кардинальних змін не сталось, наслідком чого маємо ще одну перемогу ГК "Карпат". Матч закінчився з рахунком 35 -25.

Джерело: Анонс Закарпаття 


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.