Динамо бореться із Зенітом не тільки за Велозу, але й за Гранквіста

Італійські ЗМІ повідомляють, що між київським Динамо і пітерським Зенітом розгорнулася серйозна боротьба відразу за двох футболістів італійського Дженоа.

Першим каменем спотикання став опорний півзахисник Дженоа і збірної Португалії Мігель Велозу. Київське Динамо зробило пропозицію гравцеві вже давно, і майже домовилося про перехід, як у справу втрутився Зеніт, який також запропонував контракт гравцеві.



Видання La Gazzetta dello Sport повідомляє, що, крім Велозу, обидві команди борються і за захисника Дженоа і збірної Швеції Андреаса Гранквіста. І клуб, і гравець вже отримали пропозиції від обох східноєвропейських грандів, і зараз обмірковують їх.



Напередодні президент Дженоа Енріко Преціозі підтвердив інформацію про переговори і зазначив, що Гранквіст може покинути команду вже в понеділок. У минулому сезоні Гранквіст зіграв у 28 матчах серії А і відзначився в них одним забитим м'ячем.



Раніше генеральний директор генуезького клубу П'єтро ло Монако повідомив, що Дженоа і Динамо досягли домовленості про трансфер Велозу в стан віце-чемпіонів України.



У випадку, якщо трансфер гравця до Києва зірветься, Динамо знайде Велозу заміну. Одним із кандидатів на переїзд до табору віце-чемпіонів є швед Расмус Ельм з АЗ Алкмаар.



Джерело: ua.korrespondent.net

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.