В Сваляві завершився IX-й традиційний турнір з міні-футболу памяті Дідренцела Ю.Ю (ФОТО)

Відбувся IX-й традиційний турнір з міні-футболу памяті видатного викладача-тренера Дідренцела Ю.Ю. В змаганнях прийняли участь 16 команд Свалявського району.

 

В перше Будівельний ліцей та Коледж виставили по дві команди, це свідчить про те , що кількість учасників в командах збільшується, тим самим показують любов та захопленість найкращим видом спорту на планеті.

 

Команди були розподілені на 4 підгрупи з, яких в подальший раунд виходили по 2 команди ,вони утворювали дві підгрупи з 4 команд. У цих двох раундах команди змагалися по коловій системі, це було зроблено організаторами для більшої кількості ігор в яких, юні спортсмени змогли продемонструвати все на, що вони здатні. За вихід у півфінал , змагались: «Вінер» - «Коледж 2» , «Ліцей 1» - «Коледж -1» ;

 

За результатами до півфіналу вийшли: «Вінер - Коледж 1» в цій грі на голову сильнішими виявились гравці команди «Вінер» , які і зайняли почесне 3 місце і були нагороджені бронзовими медалями .

 

У фіналі зійшлися непримеренні суперники Ліцей та Коледж на цей раз підопічні Меллеша Василя виявились на голову сильніші і переграли своїх однолітків з команди Коледж (тренер Фалес Петро) з рахунком 5:2.

 

Турнір запамятався видовщиною грою юних свалявчан,які у майбутньому можуть показати себе на теренах області, а може й України. Організатори дякують за проведений турнір головному меценату Кеменяш О.М, а також Гегедош В.В за надану фінансову допомогу у проведенні турніру.

 

Команди були нагороджені кубком за перше місце та золотими медалями, 2 та 3 місця срібними і бронзовими медалями, почесними грамотами.

 

Кожна з чотирьох команд отримала по футзальному мячу. Кращі гравці отримали цінні подарунки - спортінвентар.

 

Кращі гравці турніру: «Ліцей 1»- Мигович Василь, «Вінер» - Гулович Мирон, «Коледж 1» -Данч Юрій, «Коледж 2» - Лебович Роман.

 


"Анонс Закарпаття"за матеріали fcpolyana.com

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.