70 уболівальників "Дніпра" відвідало Ужгород

В минулі вихідні на стадіоні «Авангард» в Ужгороді відбувся футбольний матч 20-го туру Чемпіонату України між командами ФК «Говерла» та ФК «Дніпро», на якому були присутні близько 5500 глядачів, із них 70 уболівальників з Дніпропетровська.

 

Для охорони громадського порядку під час футбольного матчу було залучено 75 працівників Ужгородського міського відділу міліції, 30 працівників з Ужгородського і Перечинського райвідділів, 25 працівників РМОП «Беркут» та 25 членів громадських формувань «Сенк-Захист», «Легіон», «Сила і честь», «Стражі порядку Ужгорода».

 

Перед початком матчу інструктаж правоохоронців та членів громадських формувань провели начальник управління громадської безпеки УМВС полковник міліції Василь Копча, начальник Ужгородського міського відділу підполковник міліції Євген Калитич та заступник начальника-начальник міліції громадської безпеки міськвідділу підполковник міліції В′ячеслав Григор’єв. Вони наголосили на недопустимості порушень громадського порядку під час перебування вболівальників у місті Ужгороді, забезпеченні охорони громадського порядку та безпеки громадян під час проведення футбольного матчу.

 

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.