Закарпатець виборов перемогу на Чемпіонаті з карате у Німеччині

9 березня 2013 року в місті Берлін відбувся 6 Відкритий Чемпіонат Німеччини. В цьому турнірі брали участь 6 країн світу, а саме: Україна, Білорусь, Сербія, Болгарія, Росія і власне Німеччина.

 

Всього було 170 учасників та 27 команд. Протягом всього дня змагань велась невпинна боротьба за звання чемпіона, поєдинки були жорстокими і безжалісними, кожен спортсмен намагався показати всі навички та вміння поводження в бою.

Збірна команда Закарпаття, яка була єдиним представником від України, справила неабияке враження на організаторів чемпіонату та інших команд. Одні з найталановитіших спортсменів області боролися на цих змаганнях, а саме: Чемпіон цього турніру 8 річний спортсмен з Мукачівського району Шандор Сабов котрий вразив всіх присутніх особисто в фінальному двобої. Він переміг супротивника за 21 секунду, на цьому турнірі це був самий швидкий поєдинок.

Також спортсмен з Берегово Шімон Адам посіяв 3 місто поступивши супротивнику з Німечени, та Вороняк Михайло також посіяв третю сходинку у своїй віковій категорії. Хотілось би зауважити той факт що Михайло вів двобій за третє місто з поламаною рукою, що в котрий раз підкреслую мужність спортсмена котрий займається таким жорстким видом як кіокушин-кан карате. За що він дуже був дуже вдячний своєму наставнику та сенсею Капура Ігору Петровичу котрий привів його в цей вид спорту та навчив цім важливим для життя якостям як мужність, терпіння, і повна віддача.

Хлопці показали свій дух та мужність, відстоюючи честь України, та довели Європі, що кіокушин карате – для найсильніших. Всі переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними призами. Організаторство турніру та виступи учасників були на найвищому рівні, що стало приводом поїхати вже на 7 Відкритий Чемпіонат Німеччини в більшому складі. А отримані призи, стали стимулом для всіх спортсменів клубу, тож готуватись до наступних змагань починаємо одразу.

 

 

Джерело: Капура Ігор, для Мукачево.net

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.