Виноградівець Василь Міндак став чемпіоном Європи з боротьби сумо

Нещодавно в німецькому Дортмунді відбувся чемпіонат Європи з боротьби сумо, у якому взяв участь колишній вихованець Виноградівської ДЮСШ Василь Міндак. Юнак виступив у складі збірної Угорщини, де він на даний час навчається.

У своїй віковій групі у категорії 60 кг Василь Міндак зайняв перше місце, здобувши золоту медаль, а у категорії до 18 років дійшов до фіналу і виборов друге місце і срібну медаль.

Задяки успішному виступу на чемпіонаті Європи для Василя відкриті двері для виступу на чемпіонаті світу який, відбудеться у Луцьку наприкінці квітня.

Ще один виноградівець Артем Хошобін, вихованець Виноградівської ДЮСШ і тренерів Дмитра Златкіна та Івана Боршоша , здобув друге місце і срібну медаль на відкритому Всеукраїнському фестивалі єдиноборств ,у рамках якого проходив чемпіонат України з хортингу серед чоловіків та жінок. Фестиваль пройшов 23 березня у місті Києві у Палаці Спорту.

 

Хортинг –суто український вид спорту який стрімко набирає популярності в Україні, Закарпатті та у Виноградові зокрема

 

Артем брав участь у цих змаганнях у складі збірної Закарпаття у ваговій категорії 90-98 кг і виконав норматив кандидата у майстри спорту України з хортингу.

 

Голос Карпат

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.