Володимир Кличко нокаутував Тоні Томпсона

 В ніч на неділю, 8 липня, український боксер Володимир Кличко відстояв свої чемпіонські титули, нокаутував американця Тоні Томпсона.

 

Бій за титул чемпіона світу по версіям IBF, IBO, WBO, WBA, The Ring в суперважкій вазі

 

Володимир Кличко (Україна) - Тоні Томпсон (США) - перемога Кличко нокаутом

 

Стад де Сюіс, Берн, Швейцарія. Початок бою: 00:12

 

Хронологія бою

 

Перший раунд. І Томпсон, і Кличко почали поєдинок дуже обережно. Володя тримає Тоні на витягнутій руці, американець також працює в основному лівою. Обидва боксери так і не нанесли ні одного хорошого удару.

 

Другий раунд. В початку трихвилинки Володимир пішов в атаку, заставив Тоні зосередитись на захисті. Американець опинився на настилі рингу, але не в результаті нокауту чи нокдауну - він просто послижзнувся. Під кінець раунду Кличко наніс потужний удар правою, а також фактично зніс Томпсона всією своєю масою, але пролунав гонг.

 

Третій раунд. Кличко трохи збавив темп, хоча впевнено контролює хід поєдинку. Томпсон пару разів намагався зустріти Володимира, ало його удари не досягали цілі.

 

Четвертий раунд. Володимир намагється нанести один точний акцентований удар, але поки Тоні вдається піти в бік. Емануель Стюард рекомендує своєму підопічному збільшити пресинг на суперника.

 

Пятий раунд. Боксери тримають дистанцію, стараючись особливо не ризикувати. Володимир часто попадає джебом, але і Тоні завдяки довжині своїх рук час від часу відповідає. За 38 секунд до гонгу Кличко наніс потужний удар правою в голову. Томпсон упав, але піднявся. Бій триває.

 

Шостий раунд. Володимир без розкачки почав бомбардирувати суперника з далекої і середньої дистанції. За 20 секунд до завершення раунду Тоні не витримав потужну серію і впав  на ринг.

 

Після відліку рефері зупиняє бій. Володимир Кличко здобуває 58-ю перемогу, 51 з яких були нокаутами.

 

За матеріалами: Кореспондент.нет

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.