Ужгородські "Карпати" перемогли славетний колись "Спартак"

Сьогодні, 12 квітня, в ужгородському спорткомплексі "Юність" відбувся гандбольной матч жіночої Суперліги, між ГК "Карпати" (Ужгород) та ГК "Спартак" (Київ).

Ігри між закарпатською командою та іменитим столичним клубом завжди викликали жвавий інтерес. Тим більше, в сьогоднішньому «Спартаку» грають дві колишні «карпатівські» гандболістки Олена Самар та Ірина Лозинська. Нагадаєм, що до зустрічі ужгородки мали 46 очок, займаючи перше місце та впевнено крокуючи до золота Суперліги, а їхні суперники з Києва 19 очок, займаючи п'яте місце в турнірній таблиці.

Перший тайм видався складним для закарпаток, рахунок протягом тридцяти хвилин постійно був на користь киянок але під кінець ужгородки вирвали перемогу. Розійшлись гандболістки на перерву з рахунком 16-15 на користь ГК "Карпати". В цьому матчі вперше кольори "Карпат" захищала 24-річна  Ольга Артемчук, але дебют видався не особливо вдалим, як результат більшу частину гри ворота ужгородок захищала Юдіт Балог. Перша гра цих суперників завершилась  з рахунком 35-29 на користь господарів.



Анонс Закарпаття 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.