Михайло Кополовець: Після поразки дві ночі не міг спати, а на вулицю й досі соромно вийти

Півзахисник "Карпат" Михайло Кополовець розповів про внутрішні проблеми команди і те, як їх можна вирішити.

- Дуже важко було відійти від такої гри. Нам дуже соромно, що так трапилося. Одразу ж хочу вибачитися перед нашими фанами, я уявляю, як їм неприємно за такі поразки. Повірте, нам також було не просто відійти від цього матчу. Я не міг заснути дві ночі, а в місто і зараз соромно вийти. Тому ми зробимо все можливе, щоб виправити ситуацію, в якій ми опинилися. Ще є 5 ігор і вся боротьба попереду.

 

- Може є якісь навколофутбольні фактори, які впливають на вашу гру?

 

- Та ні, винні ми самі. На 10-й хвилині "горіти" 2:0... Нема у мене пояснення. Не можу сказати, що трапилося. Треба забути цю гру, бо на носі вже інший поєдинок. Ми мусимо виправитися, бо уболівальники нам не вибачать. Зараз ми граємо вдома, це дуже відповідальний момент. Вже потім будемо розбиратися що трапилося, чому програвали. Зараз нема резону дивитися в минуле. Треба згуртуватися і повернути місту хороший футбол, такий, на який Львів заслуговує. Ми збиралися з хлопцями, тому постараємося зробити так, щоб все було добре.

 

- У команді нема кризи?

 

- Ми довіряємо один одному, у нас є підтримка. Так, психологічно команда надломлена. Тому якщо говорити про кризу, то хіба про психологічну. Але це наші внутрішні проблеми. Ми зробимо так, щоб в неділю наші уболівальники цього не відчували.

 

 

ФК "Карпати"

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.