«Рятівник» з рахунком 3:1 виборов перемогу на фіналі кубку Ужгорода з футболу (ФОТО)

У суботу 27 квітня на стадіоні «Авангард» відбувся фінал Кубка м. Ужгород з футболу. У двобої зійшлися ФК «Рятівник» та ФК «Комунальник»,обидві команди добре укомплектовані, а на провідних ролях, в основному - молодь.

 

Уже з перших хвилин між суперниками почала точитися справді запекла боротьба, під час якої футболісти демонстрували високу командну згуртованість та їхнє прагнення до перемоги

Стартовий натиск «Рятівника» був настільки потужним, що в буквальному розумінні слова деморалізував суперника. Така вправна гра рятувальників дала бажаний результат: з рахунком 2:1 вони закінчили перший тайм. Натиск Рятівника на Комунальник продовжився і в другому таймі. І третій гол не забарився. З рахунком 3:1 перемогу в фіналі здобули футболісти команди «Рятівник», які й стали володарем кубка міста Ужгород з футболу.

На урочистому нагородженні були присутні міський голова Віктор Погорєлов, голова федерації футболу м. Ужгород Віктор Качур та інші поважні гості. Вони подякували учасникам за чесну, безкомпромісну спортивну боротьбу та видовищну гру.

 

Очільнику Закарпатських рятувальників міський голова вручив грамоту та подякував за гарну гру команди.

 

 

Управління ДСНС України у Закарпатській області

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.