Закарпатці спробували себе в регбі

Вперше в історії спорту Закарпаття представлено в регбі та регбі-7. 27 квітня до Львова на спеціалізований регбійний стадіон «Юність» приїхали 12 чоловічих і 8 жіночих студентських колективів. У чоловіків по дві команди представили Київ і Харків, по одній Дніпропетровськ, Львів, Одеса, Тернопіль, Хмельницький, Крим і Закарпаття (Ужгородський національний університет – команда американського футболу«Лісоруби-УжНУ»). У дівчат по дві команди делегували Київ, Одеса та Тернопіль, по одній приїхали від Криму і Львова.

Закарпатські хлопці, які вперше грали в регбі, проявили спортивний характер і провели дві гри підряд. Серед 102 вузів України та 12 заявлених команд закарпатці потрапили в десятку найсильніших вузівських регбійних команд, зайнявши 9 місце. Попереду в хлопців чемпіонат України з американського футболу – перша гра на виїзді в Рівному 18 травня.

Після закінчення турніру у Львові, на базі команд переможців були сформовані чоловіча та жіноча збірні України, які в липні представлять нашу країну в Казані (Росія) на Всесвітній Універсіаді-2013.

 

УжНУ

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.