Чемпіонат з карате пройшов у місті над Латорицею (ФОТО)

У дні цвітіння сакур традиційно Мукачево приймає учасників змагань з японського бойового мистецтва карате . Змагання були організовані Закарпатською обласною федерацією Шотокан карате-до та Департаментом освіти науки молоді та спорту Закарпатської ОДА. Спортсмени змагались у трьох розділах програми, демонструючи свої вміння та навички на двох спеціалізованих площадках. Як і завжди на змаганнях такого рівню юнаки та дівчата у дружньому запалі виявили мужність в двобоях з «куміте» та майстерність і грацію у змаганнях з розділу «ката». Всі учасники змагань були поділені за допомогою комп`ютерного жеребкування на групи та категорії. Суддівська колегія була сформована із досвідчених кваліфікованих суддів. Приємним є той факт, що на цих змаганнях не було травматизму. Спортсмени були добре екіпіровані, майстерно підготовленні, адже у змаганнях з Шотокан карате дозволяється «дозований контакт» учасників двобоїв.

Як розповів головний суддя змагань, майстер спорту України з карате Роман Михайлович Маслиган - «Рівень закарпатських каратистів з року в рік зростає. Це завдяки тому, що спортсмени почали частіше брати участь у змаганнях на місцевому та всеукраїнському рівнях. Так, нещодавно з чемпіонату України, що проходив в м. Харкові, наші спортсмени привезли купу нагород. Це теж свідчення продуктивної роботи тренерів на місцях» .

Одже, перемогу святкують:

- Лендел Олександр, Забишний Сергій, Бауман Влад, Дзямко Андрій , Фабрицій Софія, Гонак Максим, Богатов Максим, Пристая Юліан, Граб Михайло,Шатохін Олександр , Шугайло Віталій , Росул Олександр. Які принесли перемогу Мукачівському СК «Сінай»;

- Єгорова Юлія, Єгоров Сергій, Коваленко Андрій, Литвин Олександр, що принесли перемогу команді СК «Шипка»;

- Кузан Антоніна, Ньорба Василь які здобули перемогу для своєї команди та тренера Фірки Юрія з СК «Тхеан» та Чорба Василь з Іршавського СК «Атлант».

Спортсменам, які виконали вимоги «Єдиної спортивної кваліфікації України» за результатами виступу на змаганнях, буде присвоєно спортивні звання та спортивні розряди.

 





 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



 

"Анонс Закарпаття", за матеріалами відділі молоді та спорту

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.