Екс-гравець "Говерли" Леоненко: В "Динамо" з наступного сезону буде новий тренер

Знаменитий футболіст київського "Динамо" Віктор Леоненко поділився враженнями від матчу киян з "Металістом" у 27-му турі чемпіонату України і зазначив, що не вірить в хороші перспективи харківського клубу в Лізі чемпіонів.

"Гра була рівна, але гравці "Металіста" були більш успішні в атаці. Залишається тільки привітати Мирона Маркевича з перемогою і побажати йому успіхів у наступному сезоні. Правда я не впевнений, що харків'яни в наступному сезоні зможуть вдало виступити в Лізі чемпіонів, хоча, звичайно ж, дуже на це сподіваюся.

 

Чесно кажучи, думав, що "Металіст" програє чи зіграє внічию. Тому що харків'яни рідко коли перемагали “Динамо". Є таке поняття, як незручний суперник. Нехай багато хто вважає це дурістю, але так буває у футболі. Насправді "Динамо" - незручний суперник для "Металіста".

 

Однак ще нічого не вирішено, попереду багато цікавого. Найважливішим матчем у плані боротьби за срібні медалі буде зустріч 29-го туру, коли харків'яни зіграють з "Дніпром". Для мене особисто цей матч був би цікавий навіть не з точки зору турнірної боротьби, а в плані футболу, який покажуть команди в цьому матчі. Цікаво, з якою грою "Металіст" готовий виходити в Лігу чемпіонів”, - вважає Віктор Леоненко.

 

На завершення він зазначив, що "Динамо", швидше за все, з нового сезону очолить інший тренер: "Я завжди підтримував Олега Блохіна. Але йому все-таки варто себе поберегти. З такими серйозними проблемами зі здоров'ям краще не працювати на такому нервовому посту, як в "Динамо", де ти знаходишся під постійним тиском громадськості. Швидше всього, у киян буде вже інший тренер в наступному сезоні. Я б хотів, щоб цей пост зайняв Олександр Хацкевич".

 

Джерело: ИТАР-ТАСС

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.