Мукачівські ДАІшники з сиреною та "маячками" довезли породіллю до пологового

Працівники державної автомобільної інспекції Мукачівського міського відділу міліції допомогли довезти мешканку одного з сіл Мукачівщини, яка ледь не народила у мікроавтобусі переповненому людьми.

 

 

 

У Мукачеві схвильований водій мікроавтобусу звернувся по допомогу до ДАІшників. Чоловік віз вагітну жінку в мукачівський пологовий будинок, та перейми ставали все сильнішими, і він не міг спокійно керувати авто.

 

До того ж водій погано орієнтувався в місцевості і боявся не встигнути через затори на дорогах міста, а пологи у його 35-річної доньки почалися ще в селі, з якого вони їхали. Тим більше люди погано володіли українською мовою - розмовляли суржиком російської та угорської.

 

Однак співробітники ДАІ діяли швидко. Як розповів державтоінспектор капітан міліції Володимир Копча та інспектор з дізнання ст.лейтенант міліції Михайло Феєр, які несли чергування по вул. І.Зріні, вони не вагаючись запропонували провести їх до лікарні. Відтак, правоохоронці ввімкнули звукову сигналізацію, проблискові маячки на автомобілі і за кілька хвилин домчали жінку до пологового. Наступного дня батько вагітної жінки, який був за кермом автомобіля повідомив, що його донька народила здорову дівчинку і висловив щиру подяку працівникам відділення ДАІ Мукачіського міськвідділу за надану допомогу.

 

Наталія Машіко,

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.