Берегівська міліція радилася з представниками громадського формування з охорони правопорядку

Днями в приміщенні Берегівського райвідділу міліції відбулася робоча нарада начальника равідділу полковника міліції Олександра Яцканича з особовим складом громадського формування приватного підприємства «Шериф-Берегово», яке представляв його заступник директора Йосип Пийтер.

Основною метою зустрічі було вдосконалення організації профілактичної роботи, формування у свідомості людей, особливо молоді, правової культури, недопущення порушень громадського спокою, запобігання правопорушенням та вжиття заходів по їх припиненню.

 

У ході проведення наради були підняті питання, які стосуються спільних заходів з забезпечення правопорядку та профілактики правопорушень, розглянуто стан матеріально-технічного забезпечення громадських формувань району та інші проблемні питання, що потребували вирішення.

Зокрема, було прийняте спільне рішення про необхідність внесення корективів до пішого маршруту, на який, з метою забезпечення охорони громадського порядку та профілактики правопорушень, щодня заступає по два працівники вищевказаного громадського формування. Відтепер їх маршрут також проходитиме через територію Берегівської центральної районної лікарні для попередження порушень порядку з боку відвідувачів.

 

Вирішено також питання відносно своєчасності реагування на повідомлення про факти порушень громадського порядку, а також щодо необхідності систематичного проведення спільних нарад перед масовими заходами, які відбуватимуться на території м. Берегово та району.

 

 

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.