На Міжнародний день захисту дітей прокурори відвідали вихованців обласного притулку для дітей в смт. Батьово

«Дорослі повинні усвідомлювати, що одне з головних наших завдань - створити усі можливі умови для того, щоб діти росли у любові та турботі» - сказав заступник прокурора Закарпастької області Віталій Роман, вітаючи діток які перебувають в обласному притулку для дітей в смт. Батьово Берегівського району.

 

Притулок у Батьові -це місце де діти через різні складні життєві обставини перебувають до трьох місяців. Там отримують дах над головою і допомогу фахівців діти віком від 3 і до 18 років.

За ініціативи прокурора області Анатолія Петруні, уже доброю традицією у прокурорських працівників став збір коштів для закупівлі найнеобхіднішого для дітей, які з тих чи інших причин потрапили до притулку. Ось і в ці дні жоден з працівників органів прокуратури не залишився байдужим.

Прокурори заздалегідь поцікавилися чого найбільше потребує на сьогодні Батьовський притулок для дітей і подарували їм цінний корисний подарунок.

«Захист прав і свобод дітей завжди був пріоритетом у діяльності органів прокуратури. Адже діти – це особлива категорія, яка потребує належної уваги та захисту. На жаль, досвід прокурорської роботи твердить, що не завжди дорослі, які повинні виховувати дітей, забезпечувати їм належні умови для життя та розвитку, роблять це сумлінно» – розказала начальник відділу з питань захисту прав дітей прокуратури області Олеся Бокоч.

Дітки, яких доля обділила батьківським теплом і материнською ласкою потребують нашої уваги найбільше. Такі малюки, котрі опинилися у складних життєвих умовах, хто не відчуває турботи батьків, зазнали насильства чи пережили сімейну трагедію тепер знаходяться в обласному притулку в смт. Батьово. Над цим дитячим притулком ми взяли шефство і вже протягом трьох років піклуємося про його вихованців» - додала Леся Михайлівна.

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.