Студенти-екологи УжНУ посіли перше місце на Всеукраїнській олімпіаді

Студенти-екологи УжНУ продемонстрували високий рівень підготовки на Всеукраїнській студентській олімпіаді за напрямком «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

На базі Одеського державного екологічного університету у квітні цього року проводився ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямком «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Ужгородський національний університет представляла команда студентів-екологів, які навчаються на хімічному факультеті, зокрема, студентки IVкурсу Левко Е.В. і Гашуляк М.М., а також ІІІ курсу – Бабіля Л.М.

Традиційно, олімпіада проводилась у два етапи – це етап розв’язку задач та етап тестування. Програмою олімпіади було охоплено всі нормативні дисципліни галузевого стандарту вищої екологічної освіти. Команда студентів УжНУ продемонструвала високий рівень фахової підготовки і посіла І місце у командному конкурсі.

Оргкомітет відзначив високий рівень знань і умінь студентів-екологів УжНУ, здатність вирішувати поставлені завдання і приймати управлінські рішення в сфері природоохоронної діяльності, екологічної безпеки та моніторингу довкілля.

 

Команда студентів – переможців Всеукраїнської олімпіади за напрямком «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» біля стенду «Лауреати Державної премії у галузі науки і техніки».

 

Деканат хімічного факультету

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.